Covadis B.V.

Covadis B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Wassenaarweg 40 in Arnhem.

Meer informatie over Covadis B.V. in Arnhem

Covadis is een bedrijf dat betrouwbare en kwalitatieve software ontwikkelt. Ze hebben meer dan 50 specialisten in dienst die gespecialiseerd zijn in maatwerk software, het moderniseren van bestaande software en het doorontwikkelen van software. Ze bieden ook een gratis whitepaper aan waarin ze de kosten en verschillen van het inhuren van een ontwikkelaar bespreken. Covadis werkt onder andere samen met Bolletje om hen te helpen de concurrentie voor te blijven met een webapplicatie. Ze werken met een developmentteam dat is afgestemd op het vraagstuk van de klant en bieden extra capaciteit en kennis aan als aanvulling op het eigen team van de klant. Covadis hanteert een werkwijze waarbij ze beginnen met het inventariseren van het probleem of de doelstelling, gevolgd door het maken van een functioneel ontwerp en het bepalen van de planning en samenwerking. Ze werken op een schaalbare, zelfsturende en doelgerichte manier en hebben een team van specialisten beschikbaar, waaronder projectleiders, software architecten, ontwikkelaars, security specialisten en testers. Covadis heeft al diverse succesvolle cases gehad en is flexibel en snel inzetbaar. Ze zijn altijd gericht op het behalen van een helder doel en de software die ze ontwikkelen is volledig eigendom van de klant. Covadis heeft een hoog kennisniveau en biedt de mogelijkheid om vrijblijvend te sparren over softwarevraagstukken.

Wil je weten wat Covadis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Covadis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Covadis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Covadis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Covadis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Covadis B.V.

Bezoekers bekeken ook