Corpus Touch

Corpus Touch is een Schoonheidssalon gelegen aan Eusebiusbuitensingel 9 in Arnhem.

Meer informatie over Corpus Touch in Arnhem

Corpus Touch is een Beauty & Massage salon opgericht in 2015 door Corinna van Woensel. De salon bevindt zich in Arnhem en biedt ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan, afgestemd op het huidtype en de persoonlijke wensen van de klant. Daarnaast worden er verschillende soorten massages aangeboden, waaronder ontspannende, diepe bindweefsel en afslank massages. Corinna werkt met producten van de merken Webecos, Dr. Tadlea, Mesoestetic en Clinicare. Behandelingen kunnen geboekt worden via Treatwell, telefonisch of via Facebook en Instagram. Iedereen is welkom in de praktijk in Arnhem.

Wil je weten wat Corpus Touch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corpus Touch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corpus Touch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corpus Touch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Corpus Touch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corpus Touch

Bezoekers bekeken ook