Comvay BV

Comvay BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Meander 251 in Arnhem.

Meer informatie over Comvay BV in Arnhem

Comvay360 is een sociaal netwerk- en communicatieplatform dat iedereen in een bedrijf bereikt, zowel bureau- als niet-bureau-medewerkers. Het platform biedt de mogelijkheid om het laatste nieuws te delen, polls te houden, online te chatten en vergaderen via zowel mobiel als desktop. Daarnaast kunnen medewerkers makkelijk samenwerken, chatten, bestanden uitwisselen en afspraken maken. Het platform is barrièrevrij en inclusief, waarbij alle medewerkers, ongeacht hun taal en kennisniveau, zich gehoord en betrokken kunnen voelen. Comvay360 onderscheidt zich door een centraal cockpit waarin alle applicaties overzichtelijk zijn georganiseerd, een chatfunctie die vergelijkbaar is met Whatsapp, de mogelijkheid om samen te werken in Rooms, een modulaire en flexibele opzet, een combinatie van narrowcasting en een app, en de belofte van succesvolle adoptie bij Non-Desk-medewerkers binnen 12 maanden. Het platform biedt ook verschillende functies, zoals het snel op de hoogte houden van medewerkers, het makkelijker samenwerken en overzicht houden, het doelgericht bereiken van verschillende afdelingen en het meten van de effectiviteit van berichten. Comvay360 heeft voordelen voor het hart van de organisatie, de interne communicatie, de organisatiestructuur, de onboarding van nieuwe medewerkers en de opleiding van medewerkers. Het platform maakt het mogelijk om op een makkelijke en eenvoudige manier te communiceren met alle medewerkers. Comvay360.

Wil je weten wat Comvay BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Comvay BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Comvay BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Comvay BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Comvay BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Comvay BV

Bezoekers bekeken ook