Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid

Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Driemondplein 1 in Arnhem.

Meer informatie over Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid in Arnhem

Van senioren wordt verwacht dat zij meer zelfredzaam zijn op het gebied van digitale vaardigheden, zoals e-mailen, internetbankieren en sociale media. Het Medi@trefpunt Arnhem-Zuid heeft als doel om de digitale zelfstandigheid van senioren te bevorderen. Ze bieden inloopochtenden aan waar senioren informatie kunnen krijgen en hun kennis kunnen verruimen. De inloopochtenden vinden elke dinsdagochtend plaats en er zijn gespecialiseerde vrijwilligers aanwezig om hulp en advies te geven bij problemen met computers, laptops, tablets en smartphones. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning aan huis aan, waarbij ze maximaal 2 uur lang hulp bieden tegen een vergoeding van €10,00 excl. reiskosten. Voor meer informatie en aanmelding kunnen mensen contact opnemen met Pieter Eilers.

Wil je weten wat Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid

Bezoekers bekeken ook