Computerhulp aan huis 55+

Computerhulp aan huis 55+ is een Computerondersteuning en -services gelegen aan in .

Meer informatie over Computerhulp aan huis 55+ in

Postuma Senior Support biedt computerhulp aan senioren in Arnhem en omgeving. Ze helpen bij het installeren en gebruik van laptops, pc's, tablets, iPads, smartphones en tv's. De service is speciaal gericht op senioren van 55 jaar en ouder. De eigenaar deelt zijn kennis en enthousiasme graag met andere senioren, vooral met degenen die minder enthousiast zijn over digitale apparaten. Hij biedt hulp aan huis bij problemen, geeft privélessen en adviseert bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Het resultaat is dat senioren meer plezier zullen hebben in het gebruik van hun apparatuur en weten wat te doen als er iets misgaat.

Wil je weten wat Computerhulp aan huis 55+ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computerhulp aan huis 55+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computerhulp aan huis 55+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computerhulp aan huis 55+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Computerhulp aan huis 55+ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computerhulp aan huis 55+

Bezoekers bekeken ook