Common Ground Gym

Common Ground Gym is een Sportcomplex gelegen aan Neerlandstuinstraat 16 in Arnhem.

Meer informatie over Common Ground Gym in Arnhem

Tricking, Breakdancing, Capoeira en acrobatiek zijn de verschillende vormen van beweging die je kunt leren bij Common Ground Gym. Of je nu wilt trainen met vrienden of je eigen les wilt starten, bij Common Ground Gym kun je de community helpen opbouwen. Elke dinsdagavond kun je samen trainen van 19:00 tot 21:00 uur. Daarnaast bieden ze ook Capoeira-lessen aan via Dendê de Maré en Urban Sport Workshops. Als je geïnteresseerd bent in deze vormen van beweging, kun je contact opnemen met Common Ground Gym via info@commongroundgym.nl. Het adres is Agnietenstraat 227, 6822 JP Arnhem. Common Ground Gym is een initiatief van Stichting Common Ground en het copyright is in handen van hen tot 2023.

Wil je weten wat Common Ground Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Common Ground Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Common Ground Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Common Ground Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Common Ground Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Common Ground Gym

Bezoekers bekeken ook