Coiffure Colette

Coiffure Colette is een Kapper gelegen aan Ir, Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 66A in Arnhem.

Meer informatie over Coiffure Colette in Arnhem

Bij Coiffure Colette in Arnhem kunt u terecht voor de nieuwste haarmode. Of u nu een klassieke of moderne coupe wilt, de kapsalon biedt uitgebreide kleuringen en de nieuwste kniptechnieken. Coiffure Colette staat bekend om de persoonlijke aandacht, exclusiviteit en oog voor detail. Zowel dames, heren als kinderen zijn hier welkom voor een goed verzorgde coupe. Bij Coiffure Colette werken ze met hoogwaardige haarproducten, zoals Kerastase en Goldwell, om uw haar gezond te houden. Voor de beste behandelingen bent u bij Coiffure Colette aan het juiste adres.

Wil je weten wat Coiffure Colette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coiffure Colette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coiffure Colette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coiffure Colette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Coiffure Colette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coiffure Colette

Bezoekers bekeken ook