City Aparthotel De Singel

City Aparthotel De Singel is een Bed & Breakfast gelegen aan Singelstraat 7 in Arnhem.

Meer informatie over City Aparthotel De Singel in Arnhem

City Aparthotel de Singel is een zelfstandig appartementencomplex gelegen in Arnhem. Gasten kunnen genieten van gratis WiFi en een balkon. Het biedt ook parkeergelegenheid in de buurt, waarvoor mogelijk kosten in rekening worden gebracht. WiFi is gratis beschikbaar in alle ruimtes. Arnhem is een stad in het oosten van Nederland. City Aparthotel de Singel biedt zelfstandige accommodaties en is de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en gemak. Boek nu en geniet van een aangenaam verblijf in Arnhem.

Wil je weten wat City Aparthotel De Singel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van City Aparthotel De Singel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij City Aparthotel De Singel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je City Aparthotel De Singel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar City Aparthotel De Singel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. City Aparthotel De Singel

Bezoekers bekeken ook