Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging

Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging is een Sportclub gelegen aan Beukenlaan 9 in Arnhem.

Meer informatie over Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging in Arnhem

Op de Ciko'66 website worden verschillende nieuwsberichten en aankondigingen geplaatst. Zo wordt er gezocht naar pleeggezinnen voor kinderen en is er een logeergezin nodig in of rondom Arnhem. Daarnaast is Anne Luijten, een topper van Ciko, in het zonnetje gezet nadat ze zich had geplaatst voor de marathon op de Spelen van Parijs. Er wordt ook een trainersclinic georganiseerd voor kogel- en discuswerpen, gegeven door Corinne Nugter en Benthe König. Run2Day organiseert een parcoursverkenning voor de Zevenheuvelenloop en er zijn clubkampioenschappen geweest waarbij iedereen als winnaar wordt beschouwd. Er wordt ook een tapasavond georganiseerd en er is een succesvolle trainersclinic geweest waarbij de voor- en nadelen van verschillende loopstijlen werden besproken. Tot slot wordt er afgeteld naar de clubkampioenschappen en worden er vrijwilligers gezocht.

Wil je weten wat Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ciko'66 - Arnhemse Atletiek Vereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ciko’66 – Arnhemse Atletiek Vereniging

Bezoekers bekeken ook