CCH Tagetik Benelux

CCH Tagetik Benelux is een Softwarebedrijf gelegen aan Mr. D.U. Stikkerstraat 10 in Arnhem.

Meer informatie over CCH Tagetik Benelux in Arnhem

Wolters Kluwer is een wereldwijde leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor verschillende sectoren, waaronder accountants, advocaten en financiële professionals. Ze bieden de CCH Tagetik Finance Transformation Platform, een oplossing waarmee bedrijven hun financiële processen kunnen stroomlijnen, betere inzichten kunnen krijgen en snellere beslissingen kunnen nemen. De platform biedt ook predictive intelligence en een open architectuur om financiën en operaties met elkaar te verbinden. CCH Tagetik organiseert jaarlijks de CCH Tagetik InTouch evenementen, waar klanten en professionals uit de financiële wereld samenkomen om te netwerken en kennis te delen. Daarnaast biedt Wolters Kluwer opleidingen aan via de CCH Tagetik Academy om klanten te helpen bij het verbeteren van hun kennis en vaardigheden. Performance management is een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven, omdat het helpt bij het analyseren en rapporteren van prestaties, het maken van beslissingen en het plannen van de toekomst. Gap-analyse is een proces dat bedrijven helpt te bepalen waar ze staan, waar ze naartoe willen en hoe ze daar kunnen komen. Het omvat het verzamelen en begrijpen van prestatiegegevens, het uitvoeren van variantie- en KPI-rapportages en het analyseren van benchmarks en historische gegevens.

Wil je weten wat CCH Tagetik Benelux verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CCH Tagetik Benelux of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CCH Tagetik Benelux? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CCH Tagetik Benelux het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar CCH Tagetik Benelux reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CCH Tagetik Benelux

Bezoekers bekeken ook