CC-House Computers

CC-House Computers is een Computerwinkel gelegen aan Klarendalseweg 147 in Arnhem.

Meer informatie over CC-House Computers in Arnhem

CC-House is een bedrijf dat tweedehands artikelen verkoopt, zoals notebooks, systemen, printers, netwerkapparatuur, computerhardware en diverse andere artikelen. Ze verkopen merken als HP, ASUS, ACER, Lenovo, Canon en Brother. Het bedrijf controleert alle artikelen voordat ze worden verkocht om er zeker van te zijn dat ze in goede staat verkeren. Ze hanteren een prijslijst voor alle producten, inclusief toners voor Brother laserprinters en accessoires zoals HDMI-switches, joystick, soundbar, platenspeler, webcam en draadloze muizen. CC-House heeft ook een selectie aan DVD-films beschikbaar.

Wil je weten wat CC-House Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CC-House Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CC-House Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CC-House Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar CC-House Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CC-House Computers

Bezoekers bekeken ook