CBR Examencentrum

CBR Examencentrum is een Rijexamencentrum gelegen aan Hazenkamp 10 in Arnhem.

Meer informatie over CBR Examencentrum in Arnhem

Op de website van het CBR kun je terecht voor alles wat te maken heeft met het halen en houden van je rijbewijs. Ze bieden handige tips voor het behalen van je rijbewijs en je kunt er ook direct zaken regelen. Het CBR is een belangrijke organisatie die verantwoordelijk is voor het afnemen van rijexamens en het beoordelen van de rijvaardigheid van bestuurders. Of je nu net begint met rijlessen of al een ervaren bestuurder bent, het CBR kan je helpen bij het behouden van je rijbewijs en het verbeteren van je rijvaardigheid. Neem dus zeker een kijkje op hun website voor meer informatie.

Wil je weten wat CBR Examencentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CBR Examencentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CBR Examencentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CBR Examencentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar CBR Examencentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CBR Examencentrum

Bezoekers bekeken ook