Caspar

Caspar is een Restaurant gelegen aan Elly Lamakerplantsoen 2 in Arnhem.

Meer informatie over Caspar in Arnhem

CASPAR is een moderne huiskamer in Klarendal waar Arnhemmers graag naartoe gaan. Hier kan je lezen, werken, spelen en praten onder het genot van een hapje en/of drankje. CASPAR staat bekend om zijn grote koppen koffie en cappuccino, ruime selectie speciaalbieren en origineel assortiment sterke drank. Ze serveren heerlijk pubfood, café-klassiekers van over de hele wereld, bereid met verse ingrediënten. Daarnaast hebben ze ook wisselende gerechten die meer de klassieke restaurant-insteek hebben. Er is altijd de keuze tussen één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. CASPAR doet aan klassieke gastvrijheid en is geopend van 09:00 tot 00:00 op zondag tot donderdag, en van 09:00 tot 01:00 op vrijdag en zaterdag. Reserveren kan telefonisch of via e-mail.

Wil je weten wat Caspar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caspar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caspar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caspar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Caspar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caspar

Bezoekers bekeken ook