cafe restaurant verheyden

cafe restaurant verheyden is een Restaurant gelegen aan Wezenstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over cafe restaurant verheyden in Arnhem

Café Verheyden is gevestigd in een oud monumentaal pakhuis in het centrum van Arnhem. Het pand was voorheen in gebruik door ontwerper Bob Verheyden, die ook het meubilair voor het restaurant heeft ontworpen. Het restaurant heeft een sfeervolle huiskamer ambiance, zowel binnen als buiten met vele monumentale details. Het menu van Verheyden verandert maandelijks en biedt dagverse en seizoensgebonden gerechten, inclusief Verheyden klassiekers. Het restaurant staat bekend om zijn verse oesters en heeft elke woensdag een speciale oesterdag. Naast het restaurant heeft Verheyden een prachtige verdieping met een karakteristieke uitstraling en een unieke stadstuin waar gasten kunnen genieten van de rust in het centrum van de stad. Verheyden biedt ook mogelijkheden voor bruiloften, borrels, feesten, vergaderingen en presentaties. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het restaurant.

Wil je weten wat cafe restaurant verheyden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van cafe restaurant verheyden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij cafe restaurant verheyden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je cafe restaurant verheyden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar cafe restaurant verheyden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. cafe restaurant verheyden

Bezoekers bekeken ook