Café Arnhem

Café Arnhem is een Restaurant gelegen aan Korenmarkt 18 in Arnhem.

Meer informatie over Café Arnhem in Arnhem

Café Arnhem is dé hotspot in Arnhem waar je kunt genieten van kwalitatief hoogwaardig eten en drinken tegen een betaalbare prijs. Het restaurant staat bekend om zijn originele gerechten, bereid op de 'Big Green Egg', wat zorgt voor een culinaire verrassing. Duurzaamheid en authenticiteit spelen een grote rol bij de bereiding van de gerechten, waarbij er kritisch gekeken wordt naar de herkomst van het eten. Het menu biedt lunch, diner en vegan opties. Daarnaast is er een speciale Big Green Egg deal waarbij je kunt genieten van heerlijke stukken vlees zoals tournedos, shortrib en kalfsribeye. Het restaurant heeft ook een vernieuwde wijnkaart met een uitgebreide selectie van hoogwaardige wijnen. Naast eten en drinken biedt Café Arnhem ook zaalverhuur en arrangementen zoals een high wine. Het restaurant is gelegen aan de Korenmarkt in Arnhem en is dagelijks geopend van 10:00 tot 01:00.

Wil je weten wat Café Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Café Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Arnhem

Bezoekers bekeken ook