Buro Van Goede Zin

Buro Van Goede Zin is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Willem Roodbeenhof 26 in Arnhem.

Meer informatie over Buro Van Goede Zin in Arnhem

Lonneke de Kroon is een ervaren tekstschrijver en copywriter, geboren in Arnhem en opgegroeid in Nijmegen. Ze heeft gestudeerd aan de Akademie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg en heeft ook opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van accountmanagement, marketing en SEO. Na ruim tien jaar in verschillende marketing- en salesfuncties te hebben gewerkt, heeft ze in 2005 haar eigen bedrijf, Buro van Goede Zin, opgericht. Ze werkt voor klanten in heel Nederland en is gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening, vastgoed, onderwijs en duurzaamheid. Lonneke schrijft allerlei soorten teksten, van personeelsbladen en advertenties tot blogs en radiocommercials. Haar kracht ligt in haar snelheid van leveren en flexibiliteit. Klanten zijn erg tevreden over haar werk en prijzen haar vermogen om mee te denken en snelle levering. Ze wordt beschreven als gedreven, enthousiast en taalkundig sterk. Je kunt contact opnemen met Buro van Goede Zin via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Buro Van Goede Zin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buro Van Goede Zin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buro Van Goede Zin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buro Van Goede Zin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Buro Van Goede Zin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buro Van Goede Zin

Bezoekers bekeken ook