Buitenplaats Petersburg

Buitenplaats Petersburg is een Hotel gelegen aan Deelenseweg 3 in Arnhem.

Meer informatie over Buitenplaats Petersburg in Arnhem

Welkom in Arnhem, waar creativiteit overal te vinden is. In het Modekwartier bevind je je tussen hippe modestudenten en trendy conceptstores met een eigentijdse kijk op kunst en mode. Laat je inspireren door de mode, het design en het winkelen in deze stad. Bij Hotel Lodges Buitenplaats-Petersburg geniet je van het comfort van een hotel in je eigen lodge, midden in de natuur en dicht bij Arnhem. In ons nieuwe restaurant Il Lupo kun je de authentieke smaken van de Italiaanse keuken ontdekken in een gezellige sfeer. Verse pasta's, ambachtelijke pizza's en een uitgebreide wijnkaart staan voor je klaar. Buitenplaats-Petersburg heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1850. Van voormalige boerderij tot landgoed, tijdens de bezetting deel van Fliergerhorst Deelen en tijdens de wederopbouw omgebouwd tot vakantieoord. De Hoge Veluwe is rijk aan ongeveer 5.400 hectare prachtige natuur, met gemengde bossen, heidevelden, grasvlaktes en stuifzand. Welkom in Arnhem!

Wil je weten wat Buitenplaats Petersburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenplaats Petersburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenplaats Petersburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenplaats Petersburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Buitenplaats Petersburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Buitenplaats Petersburg

Bezoekers bekeken ook