Budovereniging Bushi Arnhem

Budovereniging Bushi Arnhem is een Judoschool gelegen aan Brabantweg 115 in Arnhem.

Meer informatie over Budovereniging Bushi Arnhem in Arnhem

Op het Nederlands Kampioenschap -15 hebben zeven judoka's van BUSHi Arnhem laten zien wat ze waard zijn. Ze hebben hard gestreden en Quinte heeft zelfs de negende plek behaald. Op het DK-15 in Ede hebben de judoka's ook goed gepresteerd met 7 podiumplekken, waaronder 3 districtskampioenen. Joyce van BUSHi Arnhem heeft de onderscheiding 'Het Arnhems Meisje' ontvangen voor haar inzet voor de judosport. Er is ook een presentatie gegeven over het puberbrein en de tijden voor de stagedag zijn aangepast. Marc Jacobs is geslaagd voor judoleraar-A en Twan de Ruiter heeft zijn zwarte band ontvangen. Tot slot is er informatie te vinden over het bestellen van kleding en de contactgegevens van BUSHi Arnhem.

Wil je weten wat Budovereniging Bushi Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Budovereniging Bushi Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Budovereniging Bushi Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budovereniging Bushi Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Budovereniging Bushi Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Budovereniging Bushi Arnhem

Bezoekers bekeken ook