Budo Stichting Arnhem

Budo Stichting Arnhem is een Judoclub gelegen aan Meliskerkestraat 74 in Arnhem.

Meer informatie over Budo Stichting Arnhem in Arnhem

Budo Sport Arnhem biedt een breed scala aan sportactiviteiten, van Yoga tot Zumba en van Insanity tot Fifty-fit. Ze hebben zelfs judolessen voor kinderen die willen uitgroeien tot wereldkampioenen. Naast het sportieve aspect, organiseert Budo Sport Arnhem ook sociale activiteiten, zoals fietslessen voor allochtone vrouwen. De faciliteiten zijn ruim opgezet, met grote sportzalen en een gezellige kantine waar je altijd welkom bent voor een kopje koffie. De hoofdlocatie van Budo Sport Arnhem is gevestigd in de wijk Presikhaaf, dus kom gerust eens langs om kennis te maken met deze sportieve en gezellige club.

Wil je weten wat Budo Stichting Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Budo Stichting Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Budo Stichting Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budo Stichting Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Budo Stichting Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Budo Stichting Arnhem

Bezoekers bekeken ook