BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg

BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg is een Naschoolse opvang gelegen aan Kemperbergerweg 11b in Arnhem.

Meer informatie over BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg in Arnhem

BSO Sport kinderopvang biedt sportieve naschoolse opvang voor kinderen. Ze hebben verschillende locaties in Amersfoort, Arnhem en Twello. Op hun website vind je informatie over de groepsopbouw en de tarieven van de buitenschoolse opvang. Daarnaast zijn er openstaande vacatures voor sportbegeleiders in Amersfoort. In het laatste nieuws wordt de Dag van de leidster aangekondigd en wordt er vermeld dat er in 2023 een tevredenheidsonderzoek zal plaatsvinden. Ook wordt er aandacht besteed aan Mandy Hoksbergen, die van stagiaire is doorgegroeid naar hoofdbegeleidster. Tot slot wordt oud BSOsport begeleider Manuel Kuijk genoemd, die in het Oranje speelt. Je kunt je direct aanmelden via het opgegeven e-mailadres.

Wil je weten wat BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSOsport Kinderopvang Arnhem Bakenberg

Bezoekers bekeken ook