Brows By Ellis

Brows By Ellis is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Burgemeester Matsersingel 200, Verdieping 2, kamer 11 in Arnhem.

Meer informatie over Brows By Ellis in Arnhem

SILK PMU is een bestemming voor iedereen die elke dag wil ontwaken met perfecte wenkbrauwen, lippen en eyeliner, zonder de moeite van het bijtekenen. Ze bieden gespecialiseerde behandelingen zoals Silk Powder Brows, Lip Blush en Infralash. De Powder Brow techniek vult kale plekjes op en corrigeert asymmetrische wenkbrauwen, Lip Blush geeft lippen een langdurige tint en Infralash zorgt voor een natuurlijke, volle wimperlijn. Klanten zijn erg tevreden en raden de behandelingen aan. Ellis, de eigenaresse van SILK PMU, wordt geprezen om haar uitleg en vriendelijkheid. De salon is goed gelegen en de afspraken verlopen soepel. De resultaten van de behandelingen worden als fantastisch, geweldig en top beschreven. SILK PMU biedt ook opleidingen aan en heeft verschillende contactgegevens en openingstijden vermeld op hun website.

Wil je weten wat Brows By Ellis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brows By Ellis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brows By Ellis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brows By Ellis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Brows By Ellis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brows By Ellis

Bezoekers bekeken ook