Brasserie Zypendaal

Brasserie Zypendaal is een Restaurant gelegen aan Zijpendaalseweg 95 in Arnhem.

Meer informatie over Brasserie Zypendaal in Arnhem

Brasserie Zypendaal is een restaurant gelegen in Arnhem, aan de rand van de Burgemeesterswijk en tegenover park Sonsbeek. Het restaurant is gastvrij, laagdrempelig en smaakvol en streeft ernaar dat iedereen, jong en oud, zich er thuis voelt. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur, waarbij de keuken open is van 11:30 uur tot 21:00 uur. Reserveren kan telefonisch of via e-mail, maar reserveringen voor dezelfde dag moeten telefonisch worden gemaakt. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het restaurant. Brasserie Zypendaal is in 2014 een lang gekoesterde droom geworden en biedt ambachtelijke gerechten en een gastvrije sfeer aan. Ze hebben een prachtig terras met uitzicht op het park Sonsbeek. Momenteel hebben ze een compleet team, maar nieuwe vacatures kunnen in de gaten worden gehouden via hun website en social media.

Wil je weten wat Brasserie Zypendaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Zypendaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Zypendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Zypendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Brasserie Zypendaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Zypendaal

Bezoekers bekeken ook