Brasserie Vieux Paris

Brasserie Vieux Paris is een Frans restaurant gelegen aan Velperplein 30 in Arnhem.

Meer informatie over Brasserie Vieux Paris in Arnhem

Brasserie Vieux Paris is een Bourgondisch restaurant waar op klassieke wijze wordt gekookt met zelfgemaakte fonds en bouillons. Ze passen hun recepten niet aan voor intoleranties of beperkingen. Om de ouderwetse gezelligheid te behouden, is telefoneren en appen niet toegestaan in het restaurant, maar een foto maken mag natuurlijk wel. Bij het afrekenen hanteren ze de regel dat elke tafel één rekening heeft, dus stuur elkaar een tikkie. Het restaurant biedt een terras waar je 's avonds laat kunt genieten van de sfeer van oud Parijs. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Brasserie Vieux Paris verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Vieux Paris of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Vieux Paris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Vieux Paris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Brasserie Vieux Paris reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Vieux Paris

Bezoekers bekeken ook