Brasserie De Boerderij

Brasserie De Boerderij is een Restaurant gelegen aan Parkweg 2 in Arnhem.

Meer informatie over Brasserie De Boerderij in Arnhem

Brasserie De Boerderij is een favoriete plek voor veel Arnhemmers om lekker te eten in een ontspannen sfeer. Het restaurant is gelegen in het Sonsbeekpark, dichtbij het stadscentrum van Arnhem. Ze bieden lunch, brunch en diner aan, van hoge kwaliteit en met de beste wijnen. Ook is er gedacht aan de kinderen, zodat zij zich niet zullen vervelen in het restaurant. Daarnaast is de locatie ook geschikt voor evenementen, borrels of diners. De prachtige omgeving van Park Sonsbeek maakt het een perfecte plek voor bruiloften, recepties, bedrijfsuitjes en verjaardagen. Ook voor zakelijke gasten die een vergadering, presentatie of workshop willen organiseren, biedt Brasserie De Boerderij de nodige faciliteiten. Het restaurant streeft ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden, zowel op het bord als in het glas. Ze serveren de beste groenten en vlees, en hebben een gevarieerde wijnkaart. Speciale wensen worden vrijwel altijd vervuld. Vanaf 22 oktober wordt er elke zondag een 4-gangen wildmenu geserveerd.

Wil je weten wat Brasserie De Boerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Brasserie De Boerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Boerderij

Bezoekers bekeken ook