Brambakkerict

Brambakkerict is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Sonsbeekweg 16 6 in Arnhem.

Meer informatie over Brambakkerict in Arnhem

Bram Bakker is een ICT-professional die gespecialiseerd is in het oplossen van problemen met computers, laptops, tablets, smartphones, en andere apparaten. Hij heeft jarenlange ervaring en biedt snelle en gemakkelijke hulp aan huis. Daarnaast biedt hij ondersteuning, lesgeven en advies bij het maken van de beste keuzes op het gebied van technologie. Bram werkt voornamelijk in de steden Zutphen, Warnsveld en Arnhem, maar is ook beschikbaar buiten deze gebieden tegen extra kosten. Zijn tarieven zijn €30 per uur voor particulieren en €60 per uur voor bedrijven. Hij rekent geen btw door de KOR regeling, maar kan wel een factuur verstrekken. Naast zijn ICT-werkzaamheden maakt Bram ook websites en staat hij open voor het maken van basiswebsites of het aanpassen van bestaande websites. Voor meer informatie of contact, kan er gemaild worden naar info@brambakkerict.nl of gebeld worden naar 06 12 75 01 15. Het adres van Bram is Sonsbeekweg 16, 66814 BB Arnhem.

Wil je weten wat Brambakkerict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brambakkerict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brambakkerict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brambakkerict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Brambakkerict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brambakkerict

Bezoekers bekeken ook