BrainWash kappers Arnhem

BrainWash kappers Arnhem is een Kapper gelegen aan Kronenburgpassage 74 in Arnhem.

Meer informatie over BrainWash kappers Arnhem in Arnhem

BrainWash Kappers is een kappersketen met salons door heel Nederland. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, stylen, föhnen en verven. De gekwalificeerde kappers zijn opgeleid door vakexperts en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. De salons hebben een informele en toegankelijke sfeer en bieden eerlijke prijzen zonder verrassingen. Klanten kunnen gemakkelijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde BrainWash kapper via de website. Er zijn ook all-in pakketten beschikbaar en leden ontvangen extra korting. BrainWash is trots op hun kappers en de goede resultaten die ze leveren. Ze hebben ook een productlijn, waaronder de Snelle Booster droogshampoo, die zorgt voor opfrissing, volume en textuur in het haar. Mensen die geïnteresseerd zijn in werken bij BrainWash kunnen de vacatures bekijken. Volg BrainWash op Instagram voor inspiratie en om je nieuwe kapsel te delen met de hashtag #BrainWash.

Wil je weten wat BrainWash kappers Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash kappers Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash kappers Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash kappers Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar BrainWash kappers Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash kappers Arnhem

Bezoekers bekeken ook