Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem

Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem is een Bowlingbaan gelegen aan Schelmseweg 52 in Arnhem.

Meer informatie over Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem in Arnhem

Bowlingcentra is een keten van gezellige bowlingbanen verspreid over Nederland, met vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven en Lelystad. Bij deze bowlingbanen kun je terecht voor een leuk avondje uit met vrienden of familie. De bowlingbanen zijn voorzien van moderne faciliteiten en bieden verschillende arrangementen aan. Of je nu een ervaren bowler bent of nog nooit hebt gebowld, bij Bowlingcentra is er voor ieder wat wils. Het is mogelijk om losse banen te huren of een arrangement te boeken, inclusief bijvoorbeeld een hapje en drankje. Let op: de prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Dus check altijd de actuele prijzen voordat je een bezoek brengt aan één van de bowlingbanen. Dus, als je op zoek bent naar een gezellige activiteit waarbij je kunt bowlen in een ontspannen sfeer, dan ben je bij Bowlingcentra aan het juiste adres.

Wil je weten wat Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem

Bezoekers bekeken ook