Bouldercentrum RijnBoulder

Bouldercentrum RijnBoulder is een Klimcentrum gelegen aan Olympus 3 in Arnhem.

Meer informatie over Bouldercentrum RijnBoulder in Arnhem

RijnBoulder is een van de grootste bouldercentra van Nederland en is gevestigd in Arnhem. Het centrum heeft twee verdiepingen waar je kunt boulderen, trainen en eten. Wat RijnBoulder uniek maakt, is de ruimtelijke opzet van de boulderblokken, die los in de ruimte staan in plaats van tegen de muur. Ook is er een speciale Kidszone voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast heeft RijnBoulder het grootste aantal boulder-vierkante meters van Nederland. Naast het boulderen kun je ook buiten boulderen in de bouldertuin, waar regelmatig nieuwe boulders worden gebouwd. In het centrum bevindt zich ook Pizzabar + Grand Café La Rocca, waar je kunt genieten van houtgestookte pizza's en verse focaccia's. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de mogelijkheid om te boulderen, zowel op de benedenverdieping als op de bovenverdieping. De bergsportshop in RijnBoulder en het nabijgelegen Mountain Network Arnhem bieden een ruim assortiment aan klim- en bergsportartikelen. Daarnaast is er een groepsruimte/vergaderzaal beschikbaar voor verschillende bijeenkomsten. Kortom, RijnBoulder biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel boulderaars als klimmers.

Wil je weten wat Bouldercentrum RijnBoulder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouldercentrum RijnBoulder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouldercentrum RijnBoulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouldercentrum RijnBoulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bouldercentrum RijnBoulder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouldercentrum RijnBoulder

Bezoekers bekeken ook