Bootcamp Arnhem

Bootcamp Arnhem is een Sportclub gelegen aan Daam Fockemalaan 1 in Arnhem.

Meer informatie over Bootcamp Arnhem in Arnhem

Bij Bootcamp-Arnhem kun je terecht op twee locaties: Cranevelt en Schuytgraaf. De bootcamp trainingen zijn uitdagend en intensief, met oefeningen in singels, duo's en groepen. Het maakt niet uit op welk niveau je traint, want er is differentiatie en iedereen is welkom. Het team van Bootcamp-Arnhem bestaat uit Sander van de Poppe en Jesse Kuiper. Sander is de eigenaar en een resultaatgerichte trainer, terwijl Jesse een enthousiaste trainer is die zorgt voor afwisseling en motivatie. De trainingen zijn zeer gevarieerd en er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. De reviews van deelnemers zijn positief en benadrukken de gezellige sfeer, de uitdagende trainingen en de motivatie van de trainers.

Wil je weten wat Bootcamp Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bootcamp Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bootcamp Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bootcamp Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bootcamp Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bootcamp Arnhem

Bezoekers bekeken ook