Boksvereniging Muscular

Boksvereniging Muscular is een Boksclub gelegen aan Van Maerlantstraat 2 in Arnhem.

Meer informatie over Boksvereniging Muscular in Arnhem

Willem Gerritsen is een ervaren bokser en trainer die zijn sporen heeft verdiend in Duitsland. Hij heeft meer dan 200 wedstrijden gewonnen en is meerdere keren kampioen geweest in het zwaar en superzwaar gewicht. Naast zijn werk als hoofdtrainer bij Muscular, biedt Willem ook privétrainingen aan die aansluiten op de wensen en ontwikkeling van individuen. Suzan Gerritsen - van Sprundel werkt al meer dan 20 jaar in de hulpverlening met jeugd en gezinnen en richt zich de laatste jaren op het begeleiden van kinderen en jongeren in combinatie met boksen. Ze wil hen inzicht geven in hun eigen kwaliteiten en talenten en het vinden van zelfvertrouwen en trots zijn op zichzelf. Boksvereniging Muscular biedt ook boksclinics en weerbaarheidstrainingen aan voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Boks Bond en hebben het keurmerk Veilig & Verantwoord Vechtsporten. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Boksvereniging Muscular verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boksvereniging Muscular of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boksvereniging Muscular? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksvereniging Muscular het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Boksvereniging Muscular reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boksvereniging Muscular

Bezoekers bekeken ook