Boerderijcafé De Hooijmaat

Boerderijcafé De Hooijmaat is een Restaurant gelegen aan Marius van Beeklaan 5 in Arnhem.

Meer informatie over Boerderijcafé De Hooijmaat in Arnhem

Bij De Hooijmaat, een gezellig boerderijcafé in Arnhem Zuid, kun je genieten van koffie met gebak en heerlijke lunches. Het café is gevestigd naast kinderboerderij De Korenmaat, waardoor het een populaire plek is voor gezinnen. Het interieur is warm en gezellig, met comfortabele banken en knusse hoekjes. Op de menukaart zijn ook gerechten speciaal voor kinderen te vinden. Daarnaast biedt De Hooijmaat verschillende activiteiten aan, zoals het afhuren van ruimtes voor feestjes en het helpen van de boer tijdens kinderfeestjes. Ook kunnen bedrijfslunches en vergaderingen worden georganiseerd in de bovenruimte van het café. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het café is geopend op alle dagen van de week, van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt contact opnemen met De Hooijmaat via telefoonnummer 026-7029029 of via email welkom@dehooijmaat.nl. Het adres is Marius van Beeklaan 5, 6836WD Arnhem.

Wil je weten wat Boerderijcafé De Hooijmaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcafé De Hooijmaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcafé De Hooijmaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcafé De Hooijmaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Boerderijcafé De Hooijmaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcafé De Hooijmaat

Bezoekers bekeken ook