Body Control Pilates

Body Control Pilates is een Pilatesstudio gelegen aan Slochterenweg 29 in Arnhem.

Meer informatie over Body Control Pilates in Arnhem

Body Control Pilates is een bewegingsvorm die je vitaliteit, kracht en lenigheid geeft. Pilates-docente Wilma geeft lessen op verschillende locaties in Arnhem, Huissen, Loenen en Velp. Deze vorm van Pilates, ontwikkeld door Joseph Pilates, richt zich op de juiste opbouw van oefeningen en is nieuw in Nederland. Het lesrooster biedt verschillende tijden en locaties waar je les kunt volgen. Als leerling van Body Control Pilates kun je online je lessen plannen. Wilma is de eerste Body Control Pilates docent in Nederland en deelt graag haar plezier in bewegen met haar leerlingen. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Body Control Pilates verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Control Pilates of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Control Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Control Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Body Control Pilates reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Control Pilates

Bezoekers bekeken ook