Bistro Bootsma

Bistro Bootsma is een Bistro gelegen aan De Brink 7 in Arnhem.

Meer informatie over Bistro Bootsma in Arnhem

Bistro Bootsma is een restaurant in Elden, Arnhem-Zuid, waar je kunt genieten van een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 35,-. Ze bieden een seizoensgebonden menu met vlees-, vis- en vegetarische gerechten, en er is ook een optie voor alleen een hoofdgerecht. Daarnaast hebben ze mooie stukken vlees van de Green Egg BBQ. Het restaurant is ook geschikt voor borrels, koffietafels, verjaardagsfeestjes en buffetten. Ze hebben een prachtige binnentuin die bij mooi weer geopend is. In een recensie wordt de zaak omschreven als een goede bistro met hartverwarmende gastvrijheid. Het restaurant heeft gratis parkeergelegenheid op het kerkplein en is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur. Daarnaast bieden ze ook heerlijke gerechten van de Green Egg BBQ voor vleesliefhebbers.

Wil je weten wat Bistro Bootsma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Bootsma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Bootsma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Bootsma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bistro Bootsma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Bootsma

Bezoekers bekeken ook