Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad

Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad is een Zwembad gelegen aan Wekeromseweg 8 in Arnhem.

Meer informatie over Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad in Arnhem

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark speciaal voor gezinnen met een gehandicapt kind. Hier kunnen gezinnen echt even tot elkaar komen en samen activiteiten ondernemen. Het maakt niet uit wat normaal is of niet, bij Bio kunnen alle kinderen met alle activiteiten meedoen. Het park is volledig aangepast en biedt zorg, activiteiten en ontspanning. Er is onder andere een speciaal zwembad, een aangepaste manege, een bioscoop en een activiteitenprogramma. Bij Bio kunnen gezinnen onbeperkt genieten van een beetje vakantiegeluk, zonder dat ze hoeven te slepen met hulpmiddelen. Het park is een plek waar iedereen veilig kan spelen en waar vriendschappen ontstaan.

Wil je weten wat Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bio Vakantieoord, Doelgroepen Zwembad

Bezoekers bekeken ook