Bio Manege / NCPG

Bio Manege / NCPG is een Paardrijschool/manege gelegen aan Wekeromseweg 12 in Arnhem.

Meer informatie over Bio Manege / NCPG in Arnhem

Op de Bio Manege bieden ze de mogelijkheid voor mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking om paard te rijden. Met speciaal opgeleide instructeurs en verschillende hulpmiddelen is het voor iedereen mogelijk om lessen te volgen. Ze streven ernaar om op een speelse manier de lichamelijke, verstandelijke en sociale vaardigheden van hun ruiters te bevorderen en werken aan een sterke eigenwaarde. Als je gast bent van het Bio Vakantieoord, kun je contact opnemen met de manege voor de mogelijkheden en tijden. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om vrijwilliger te worden en hebben ze een Club van 100. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de manege via telefoonnummer 026-4838232 of per e-mail info@biomanege.nl.

Wil je weten wat Bio Manege / NCPG verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bio Manege / NCPG of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bio Manege / NCPG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bio Manege / NCPG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bio Manege / NCPG reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bio Manege / NCPG

Bezoekers bekeken ook