BIER&VLEES

BIER&VLEES is een Bierwinkel gelegen aan Geitenkamp 51 in Arnhem.

Meer informatie over BIER&VLEES in Arnhem

BIER&VLEES is de foodpairing specialist van Nederland en biedt kwaliteitsvlees en speciaalbier aan. Ze hebben een breed assortiment aan speciaalbieren, kwaliteitsvlees, BBQ accessoires en pakketten. Elke week voegen ze nieuwe speciaalbieren toe aan hun assortiment. Ze hebben ook een sale waar je producten kunt kopen voor de laagste prijs. Daarnaast hebben ze een IPA-collectie die perfect is voor de zomer. BIER&VLEES deelt graag positieve feedback van klanten en biedt gratis advies aan voor het combineren van bier en vlees. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste foodpairing, acties en nieuwsberichten. BIER&VLEES is gevestigd in Arnhem, Gelderland.

Wil je weten wat BIER&VLEES verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BIER&VLEES of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BIER&VLEES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BIER&VLEES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar BIER&VLEES reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BIER&VLEES

Bezoekers bekeken ook