Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Vijzelstraat 1 in Arnhem.

Meer informatie over Bever in Arnhem

In de tekst wordt informatie gegeven over de Bever-winkel in Arnhem. De winkel is gevestigd aan de Vijzelstraat 1 en is vandaag geopend vanaf 12:00 uur. De openingstijden zijn te vinden op de website. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op 8 minuten loopafstand van het Centraal Station. Ook is er de mogelijkheid om een OV-fiets te pakken. Voor automobilisten is er betaald parkeren in Parkeergarage Musis, op 5 minuten loopafstand van de winkel. Helaas is de winkel niet toegankelijk voor mensen in een elektrische rolstoel. In de winkel kunnen klanten de nieuwste collectie op het gebied van outdoor en reizen vinden. Er zijn verschillende services beschikbaar, zoals winkelen op afspraak, het ophalen van bestellingen in de winkel en het uitproberen van uitrusting. Daarnaast biedt de winkel gratis WiFi en is het mogelijk om in de winkel te bestellen en te laten bezorgen. Er zijn ook andere Bever-winkels in de buurt, zoals in Nijmegen, Ede, Doetinchem, Apeldoorn, Deventer en Amersfoort.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook