BenceRacketService

BenceRacketService is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Halsterenstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over BenceRacketService in Arnhem

Bence Racket Service is een bedrijf dat racketbespanning aanbiedt in Arnhem, Huissen, Elst en Elden. Vanwege de inflatie zijn de inkoopprijzen gestegen, wat resulteert in hogere kosten voor de bespanning. De prijzen voor de Allround bespanning en de Allround pro bespanning zijn respectievelijk €15,50 en €17,50. Ondanks deze verandering streeft Bence Racket Service ernaar om de goedkoopste racket service te blijven in de genoemde gebieden. Daarnaast zijn er wijzigingen in de online webwinkel, waarbij de strippenkaart niet meer verkrijgbaar is. Bence, de eigenaar van het bedrijf, begon met tennis op 11-jarige leeftijd en is sindsdien een fanatieke tennisser geworden. Hij besloot zijn eigen racket te bespannen nadat hij regelmatig zijn snaren brak en merkte dat dit een uit de hand gelopen hobby werd. Na jarenlange ervaring kan hij nu ook deskundig advies geven aan klanten. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om rackets op te halen en af te leveren bij klanten thuis, binnen 48 uur na bestelling.

Wil je weten wat BenceRacketService verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BenceRacketService of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BenceRacketService? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BenceRacketService het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar BenceRacketService reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BenceRacketService

Bezoekers bekeken ook