Beautysalon Mooy

Beautysalon Mooy is een Nagelstudio gelegen aan Rosendaalsestraat 123 in Arnhem.

Meer informatie over Beautysalon Mooy in Arnhem

Beautysalon "mooy" is een salon gevestigd in de wijk Klarendal in Arnhem. De eigenaar, Daphne, hecht veel waarde aan service en persoonlijke aandacht. De salon is hygiënisch en biedt kwaliteit voor een eerlijke prijs. De nagelverzorging wordt gedaan met zuurstof doorlatende en veilige producten van Perfect Nails. Acryl wordt gebruikt om mooie en stevige nagels te maken, zonder dat er een lamp nodig is om de acryl te laten uitharden. Er zijn veel mogelijkheden, zoals natuurlijk ogende nagels, French manicure, gellac en nail art. De salon is te vinden op Rosendaalsestraat 123 in Arnhem en afspraken kunnen zowel overdag als in de avond gemaakt worden.

Wil je weten wat Beautysalon Mooy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Mooy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Mooy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Mooy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Beautysalon Mooy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Mooy

Bezoekers bekeken ook