Beautysalon Mehrana

Beautysalon Mehrana is een Schoonheidssalon gelegen aan Spijkerlaan 36 in Arnhem.

Meer informatie over Beautysalon Mehrana in Arnhem

Sinds 15 juli 2015 is Mehrana Hair & Beauty geopend in het centrum van Arnhem. De salon biedt diverse huidverbeterende en huidverjongende beautybehandelingen aan, voornamelijk gericht op vrouwen. Ze bieden professionele gezichtsbehandelingen met persoonlijke aandacht en passen de behandelingen aan op de wensen, huidtype en huidconditie van de klant. Ze werken met de nieuwste beautyapparatuur en hoogwaardige producten van Ekseption peelings en skincare. Naast gezichtsbehandelingen bieden ze ook skincare, microneedling, ontharing, carboxy therapie, Microdermabrasie, OnlySmile Tanden bleken, Pink shooter, E-light (IPL), acné behandelingen, Green sea peeling, kapsalon en haarverzorging, lichaamspakking, nieuw! Lashlifting en BB Glow aan. Mehrana Beauty werkt volgens kernwaarden zoals efficiëntie, hygiëne en klantvriendelijkheid. Ze investeren in nascholing en bijscholing om up-to-date te blijven en bieden garantie door hun ervaring, deskundigheid en enthousiasme. De salon heeft het Anbos keurmerk en sommige behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Klanten kunnen contact opnemen via email, telefoon of de website.

Wil je weten wat Beautysalon Mehrana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Mehrana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Mehrana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Mehrana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Beautysalon Mehrana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Mehrana

Bezoekers bekeken ook