Beautysalon La Jolie

Beautysalon La Jolie is een Schoonheidssalon gelegen aan Eusebiusbuitensingel 32 in Arnhem.

Meer informatie over Beautysalon La Jolie in Arnhem

Beautysalon La Jolie in Arnhem is een gecertificeerde beautysalon gespecialiseerd in nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ze bieden onder andere GELCOLOR nagellak in verschillende kleuren, een wimperlift voor mooie wimpers zonder moeite en behandelingen om de perfecte wenkbrauwen te creëren. De eigenaresse, Lisa, is enthousiast en perfectionistisch en streeft naar het beste resultaat. Ze neemt uitgebreid de tijd voor elke klant en biedt ook advies voor en na de behandelingen. De salon is goed bereikbaar en je kunt online een afspraak maken. Met meer dan 100 positieve reviews heeft La Jolie een score van 5 sterren op Google.

Wil je weten wat Beautysalon La Jolie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon La Jolie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon La Jolie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon La Jolie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Beautysalon La Jolie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon La Jolie

Bezoekers bekeken ook