Beauty Sahar

Beauty Sahar is een Schoonheidssalon gelegen aan Steenstraat 103 in Arnhem.

Meer informatie over Beauty Sahar in Arnhem

Beauty Sahar is een trendy salon in Arnhem die gespecialiseerd is in beauty. Het team van creatieve kappers en schoonheidsspecialisten zorgt ervoor dat je een eigentijds en trendy kapsel krijgt dat bij jou past. Ze blijven altijd up-to-date door trainingen en shows op vaktechnisch gebied en streven ernaar om trendsetter te zijn. Het motto van Beauty Sahar is 'no guts, no haircut', maar ze zorgen er altijd voor dat het kapsel aan jouw wensen voldoet. Ze willen dat je tevreden de salon verlaat. Je kunt een afspraak maken via Treatwell en behandelingen buiten openingstijden zijn mogelijk. Daarnaast kun je Beauty Sahar volgen op social media.

Wil je weten wat Beauty Sahar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Sahar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Sahar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Sahar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Beauty Sahar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Sahar

Bezoekers bekeken ook