Beauty By Su

Beauty By Su is een Schoonheidssalon gelegen aan Looierstraat 10 in Arnhem.

Meer informatie over Beauty By Su in Arnhem

Permanente make-up (PMU) is het aanbrengen van pigmenten in de buitenste huidlaag en blijft gemiddeld 2 jaar zitten. Je kunt je PMU laten bijwerken met een opfrisbeurt wanneer je dat wilt. Bij PMU worden de nieuwste apparatuur en GGD goedgekeurde pigmenten van hoge kwaliteit gebruikt. Er zijn verschillende PMU technieken, zoals microblading, waarbij fijne haartjes worden gecreëerd die er natuurlijk uitzien en ongeveer 1,5 jaar meegaan. Powderbrows zorgen voor een poedereffect en hebben ook een natuurlijke uitstraling en gaan gemiddeld 1,5 jaar mee. Bij combibrows wordt de aanzet van de wenkbrauwen gedaan met microblading en loopt dit over in combibrows, ook deze techniek heeft een natuurlijke uitstraling en gaat 1,5 jaar mee. Daarnaast is er ook lippigmentatie, waarmee een mooie vorm en vol effect op de lippen wordt gerealiseerd. Deze behandeling zorgt ervoor dat de lippen er op elk moment van de dag verzorgd en gezond uitzien.

Wil je weten wat Beauty By Su verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty By Su of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty By Su? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty By Su het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Beauty By Su reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty By Su

Bezoekers bekeken ook