BCC Arnhem

BCC Arnhem is een Elektronicawinkel gelegen aan Heerlenstraat 11B in Arnhem.

Meer informatie over BCC Arnhem in Arnhem

Bij BCC Arnhem zijn er verschillende openingstijden. Het adres is Heerlenstraat 11B, 6845AD Arnhem en het telefoonnummer is 088 055 50 36. De winkel is bereikbaar met de auto via de A325 en er is gratis parkeergelegenheid bij de Woonboulevard Arnhem. Ook met de bus is de winkel bereikbaar, je kunt lijn 331 nemen en uitstappen bij halte 'Zeelandsingel'. In de winkel is er momenteel een MEGA UITVERKOOP van showroomkeukens met 40% korting, inclusief inbouwapparatuur. Daarnaast worden er split airco units aangeboden die zorgen voor een aangenaam klimaat en schone lucht in huis. Deze worden gratis bij je thuis geïnstalleerd. Verder kun je in de winkel controleren of een product op voorraad is en het eventueel direct bestellen. Ook kun je bij BCC je lege cartridges en oude mobiele telefoons inleveren, waarbij de opbrengst naar de CliniClowns gaat. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste deals en acties.

Wil je weten wat BCC Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BCC Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BCC Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BCC Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar BCC Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BCC Arnhem

Bezoekers bekeken ook