Batuque Capoeira Arnhem

Batuque Capoeira Arnhem is een Dansschool gelegen aan Kazerneplein 6-2 in Arnhem.

Meer informatie over Batuque Capoeira Arnhem in Arnhem

Batuque Capoeira Holland organiseert het Capoeira Holland Festival 2023, een speciaal capoeira festival met deelnemers uit verschillende steden in Nederland. Het festival vindt plaats op 2 en 3 september 2023 in Den Haag en biedt een weekend vol workshops, rodas, dans en muziek. Daarnaast zijn er ook capoeira kinderlessen die vanaf mei weer hervat zullen worden in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Leiden en Zutphen. Deze lessen zullen buiten plaatsvinden conform de nieuwe richtlijnen. Batuque Capoeira Holland biedt ook capoeira workshops, shows en vaste lessen door heel Nederland aan. Capoeira is een uniek Braziliaans spel dat de lichaamstaal en filosofie van Afro-Braziliaanse slaven belichaamt en de groep Batuque Capoeira Holland, opgericht in 1995, is uitgegroeid tot een dynamische en diverse groep met leden van alle leeftijden en achtergronden. Ze willen graag de positieve vibe van capoeira overbrengen in hun workshops en shows.

Wil je weten wat Batuque Capoeira Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Batuque Capoeira Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Batuque Capoeira Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Batuque Capoeira Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Batuque Capoeira Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Batuque Capoeira Arnhem

Bezoekers bekeken ook