Batavia

Batavia is een Indonesisch restaurant gelegen aan Willemsplein 31 in Arnhem.

Meer informatie over Batavia in Arnhem

Restaurant Batavia in Arnhem is een bekend restaurant dat traditionele Indonesische gerechten serveert volgens de oude Indonesische keuken. Het restaurant biedt de mogelijkheid om gezellig uit eten te gaan in een van hun hutten, af te halen of zakelijke diners te verzorgen in een extra zaal voor 40 personen. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid en klaargemaakt met dagverse boemboes voor een authentieke Indonesische smaakbeleving. Het restaurant is gevestigd op Willemsplein 31 in Arnhem en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Gasten zijn enthousiast over het restaurant en waarderen de vriendelijkheid, gastvrijheid en heerlijk eten. Zangeres Sundari Soekotjo heeft tijdens haar bezoek aan Nederland in 2007 bij Restaurant Batavia gegeten en was onder de indruk van de rijsttafels en gastvrijheid, als blijk van waardering heeft ze een houtsnijwerk beeld van een "Garuda" vogel opgestuurd.

Wil je weten wat Batavia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Batavia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Batavia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Batavia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Batavia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Batavia

Bezoekers bekeken ook