Basic-Fit Arnhem Walstraat

Basic-Fit Arnhem Walstraat is een Sportschool gelegen aan Walstraat 76 in Arnhem.

Meer informatie over Basic-Fit Arnhem Walstraat in Arnhem

Basic-Fit is een sportschool in Arnhem die verschillende lidmaatschappen aanbiedt om fit te worden op jouw eigen manier. Er zijn drie soorten lidmaatschappen: comfort, premium en all-in. Met het comfort lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club als thuis trainen met Virtuele Groepslessen en de Basic-Fit App. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa en je kunt iemand meenemen om samen te trainen. Daarnaast krijg je 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt nog meer voordelen, zoals een Smart Bike bij jou thuis voor een jaar en de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast zijn er ook verschillende homeclub services en faciliteiten beschikbaar, zoals Virtuele Workouts, Fysiotherapie en Yanga Sportswater. Je kunt ook extra's toevoegen aan je lidmaatschap om je workouts nog beter te maken. Er zijn ook fysiotherapeuten beschikbaar, zoals Linde Bouw, Ansley Chung en Pika Nendissa. Kortom, Basic-Fit biedt verschillende mogelijkheden om fit te worden en heeft veel faciliteiten en services om jouw fitnesservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Basic-Fit Arnhem Walstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Arnhem Walstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Arnhem Walstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Arnhem Walstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Basic-Fit Arnhem Walstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Arnhem Walstraat

Bezoekers bekeken ook