Basic-Fit Arnhem Groningensingel

Basic-Fit Arnhem Groningensingel is een Sportschool gelegen aan Groningensingel 1043 in Arnhem.

Meer informatie over Basic-Fit Arnhem Groningensingel in Arnhem

Basic-Fit is een sportschool in Arnhem waar je lidmaatschappen kunt krijgen die aansluiten bij jouw wensen en doelen. Met het Basic-Fit lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met Virtuele Groepslessen en de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Het lidmaatschap kost €24,99 per 4 weken. Met het premium lidmaatschap heb je toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen, krijg je 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en kun je gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Dit lidmaatschap kost €29,99 per 4 weken. Met het all-in lidmaatschap krijg je een Smart Bike bij jou thuis (huur voor 1 jaar) en de exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Er zijn ook extra add-ons beschikbaar om je lidmaatschap aan te passen naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Arnhem Groningensingel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Arnhem Groningensingel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Arnhem Groningensingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Arnhem Groningensingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Basic-Fit Arnhem Groningensingel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Arnhem Groningensingel

Bezoekers bekeken ook