Bar Florian

Bar Florian is een Bar gelegen aan Jansplein 59 in Arnhem.

Meer informatie over Bar Florian in Arnhem

Bar Florian is een gezellige plek in Arnhem waar je kunt genieten van heerlijke lunches, borrels en diners met Italiaanse gerechten en een verrassende twist. Het café is geïnspireerd op het oudste café van Italië, Caffe Florian, en biedt een uitmuntende service en kwaliteit. Bar Florian organiseert regelmatig leuke evenementen en biedt ook catering en verhuur aan. Ze werken met ambachtelijke producten, zoals het brood van het Arnhems Bakkertje, en serveren de beste espresso. In de binnenstad van Arnhem vind je ook de 160 jaar oude slagerij van Peter en Janet Hupkes, waar ze bekend vlees verkopen. Het Arnhemse Bakkertje maakt verschillende soorten brood, waaronder het Belgische Florian brood dat bij Bar Florian verkrijgbaar is. Op de menukaart vind je een variatie aan gerechten, van broodjes en soepen tot salades en café gerechten. Volg Bar Florian op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Bar Florian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bar Florian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bar Florian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bar Florian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bar Florian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bar Florian

Bezoekers bekeken ook