Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem

Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem is een Kerk gelegen aan Wassenaarweg 5 in Arnhem.

Meer informatie over Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem in Arnhem

U bent van harte welkom in de diensten van de Baptistengemeente Ontmoeting. Als u niet fysiek aanwezig kunt zijn, kunt u de dienst nog steeds volgen via de livestream. Op deze manier blijven we verbonden en proberen we het onderlinge contact in de gemeente te behouden. Als u wilt praten over de betekenis van Jezus Christus in uw leven, kunt u mailen naar voorganger Gijs de Bree. De Baptistengemeente Ontmoeting wil graag samenwerken met de wijk Elderveld en Gods liefde laten zien in ons handelen, zonder het op te dringen. Daarom is iedereen welkom. Sinds september 2019 is Ds. Gijs de Bree de voorganger van de gemeente. De visie en missie van de gemeente is om een liefdevolle, open en gastvrije gemeenschap van gelovigen te zijn, tot eer van God. Er zijn verschillende activiteiten binnen de gemeente waar u altijd aan kunt deelnemen. De gemeente streeft er ook naar om mensen buiten de kerk te bereiken met het evangelie, onder andere door zendingswerk. U kunt contact opnemen via de gegeven contactinformatie.

Wil je weten wat Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Baptistengemeente 'Ontmoeting' Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptistengemeente ‘Ontmoeting’ Arnhem

Bezoekers bekeken ook